The Solemization of Zulizi & Faezah

http://202.71.106.120/junior/fuadtopa/slideshow/dino/showit.swf

DSC_9478

DSC_9554

DSC_0100

DSC_0047

Alhamdulillah gg dan faezah telah sempurna disatukan menjadi suami & isteri. Semuanya sempurna & bejalan lancar. Walaupun majlis bermula agak lambat sedikit tapi gg tak gugup pun… hanya satu lafaz sahaja mereka telah menjadi suami isteri.

Faezah ni adalah seorang yang aktif dalam bidang photography jugak. Then kalau korang budak photoskool.net mesti kenal dia ni.So agak mudah for me to work with them. Mereka berdua ni kaki memanjat… rasanya dah banyak bukit2 dan gunung2 diorang tawan.. then lepas ni lagi ligat la diorang untuk memanjat sebab dah jadi suami & isteri.

Anyway seronok shooting dengan korang. have fun k… see yaa…
.
.
.
.
p/s : bravo chelsea… menang 3-0 dengan Arsenal. Bukan fan arsenal je sakit hati, fan MU & Liverpool jugak menunggu kekalahan chelsea… go blues… hahahaha (ketawa besar)
.
.
FUADTOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Advertisements

Get well soon, Ayumi…

http://202.71.106.120/mediaplayer.swf

Tak semua orang melalui jalan hidup yang sama dalam dunia ini. Kita semua telah ditentukan jalan hidup kita, sudah tertulis semuanya. Yang pastinya segala yang berlaku itu bukannya satu penyiksaan buat kita, tetapi ianya adalah satu dugaan yang mana kita hendaklah hadapinya dengan reda. Percaya pada qada’ & qadar adalah salah satu dari rukun iman. Oleh yang demikian kepada semua kita hendaklah menghadapi sesuatu perkara itu dengan tenang, think positively… fikirkan bahawa seteruk manapun dugaan yang berlaku itu pasti ada beribu hikmahnya… amin…

lastly kita doakan semoga adik Ayumi dapat merasai & melalui apa yang pernah kita lalui dari masa kita kecil sehingga sekarang…… mari kita sama-sama pembaca semua kita doakannya …
.
.
.
.
FUADTOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

The Reception of Sitti Amyrah & Rahijaz

http://202.71.106.120/junior/fuadtopa/slideshow/sitti/showit.swf

DSC_8885

DSC_8340

DSC_9272

DSC_9283

DSC_9305

Sempurna sudah majlis amyrah & jart ni. Malam yang memberi beribu kenangan pada mereka. Walaupun ayahanda tercinta amyrah tidak dapat turut sama dalam majlis mereka ini kerana menunaikan rukun islam yang ke – 5. Ingat lagi ucapan dari ibu amyrah semasa majlis itu… banyak pengajaran yang diberikan.

Aku rasa seronok sekali berkerja dengan mereka… hope dapat jumpe korang lagi k…. selamat berhoneymoon k lpas ni…
.
.
p/s : jart kalau ada porche yang nak di test drive, leh bagi aku test drive seminggu… huhuhu
.
.
.
.

FUADTOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Candidsydrome ke Australia

cs ke aud

(sumber dari Kosmo online Isnin,16 Nov 2009)
.
.

p/s : australia here we come….
.
.
FUADTOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

The Reception of Azrul & Zafirah

DSC_7740

DSC_7720

http://202.71.106.120/junior/fuadtopa/slideshow/azrul/showit.swf

Salam semua, minggu ni agak bz cikit dengan rutin harian. Tapi isyallah aku takkan miss nak update blog ni.

Minggu lepas aku shoot dekat Wisma Sejarah… untuk Azrul & Zafirah. Mereka ni pasangan yang happy je selalu… susah nak tengok diorang tak senyum… walaupun penat senantiasa diorang senyum…… walaupun kena redah hujan lebat kat tasik titiwangsa pun mereka tersenyum sahaja…. tp nak bagitau korang mmg cool couple ar….. hope to see u all again…. k…

Azrul & Zafirah kami dari CS ucapkan selamat pengantin baru dan semoga berbahagia keanak cucu k… selamat berhoneymoon k…

.

.

.

p/s : mmg cool game MU vs CHE ahad lepas….. ramai giler fan MU tak puas hati….. cakap banyak tak guna…. sapa menang CHELSEA jugak…… sapa menang CHELSEA jugak…… sapa menang CHELSEA jugak……

.

.

FUADTOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Off Duty

Ari ni aku off duty sebagai photographer…. ada panggilan kecemasan ke Stamford Bridge , mereka perlukan aku sebagai perancang strategi mereka malam ni… so aku of ke Stamford Bridge. Pastu ada celebrate party joe cole skali… birthday boy…
.
.
.
.

fuadtopa / Stamford Bridge

A Night at Venice

DSC_5103

DSC_5777

DSC_5353

DSC_4617

DSC_4581

DSC_5170

DSC_5037

DSC_4224

DSC_5855

DSC_5723

http://202.71.106.120/junior/fuadtopa/slideshow/venise/showit.swf

A Night at Venice… memang aku terasa kat venice malam tu… This is our job last week. Majlis ini diadakan di Grand Ballroom, Level 3, KL Convention Centre. Dinner ini diadakan untuk kesemua staff Scope International Malaysia a subsidiary of Standard Chartered Bank (UK). tetapi cuma lebih kurang 1600 yang hadir dari 3000 staff  mengikut kata dari organizer diorang Cik Intan.

Memang malam kaki aku tak dapat nak diam, sebab apa? sebab terlalu enjoy dengan performance diorang. Aku shoot sambil bershuffle dengan diorang. Enjoy the slide show k ….. pada yang menang mac book pro tu kalau nak hadiah kat aku, aku terima sesangat… hehehe…

.

.

.

FUADTOPA

Senior Photographer

Candidsyndrome

Colours of Asia Sdn Bhd

Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731

flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic

email : fuadtopa@candidsyndrome.com

website : http://www.fuadtopa.com

blog : http://blog.fuadtopa.com

YM : ad_arjax

facebook : adphotogenic@gmail.com

%d bloggers like this: