The Solemnization of Khairi & Diana

MFT_4099ss

MFT_4144ss

MFT_4146ss

MFT_4197ss

MFT_4301ss

MFT_4354ss

MFT_4370ss

MFT_4402ss

MFT_4501ss

MFT_4538ss

MFT_4576ss

MFT_4697ss

MFT_4797ss

MFT_4877ss

MFT_5000ss

MFT_5069ss

MFT_5143ss

MFT_5278ss

Minta maaf sebab korang kena scroll banyak untuk tengok semua gambar…. hehehe biasa guna slide show lebih senang sikit kan. Kat wordpress ni x support pulak utk slideshow tu. Lepas ni aku try usahakan cara lain k.

Apapun tahniah utk mereka berdua hope mereka akan berbahagia sehingga ke anak cucu. By the way aku baru tahu yang diana ni adalah blogger jugak rupanya dia la blogger my secret garden . So tunggu entry reception diorang pulak k. 🙂

.
.
FUAD TOPA
Senior Photographer
Tel : 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Advertisements

2 responses to “The Solemnization of Khairi & Diana

  1. terima kasih fuad topa.
    nak klik like untuk semua gambar hehe.

  2. khairi

    hohoo~ arigatow~ 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: