Setelah sekian lama jadi blogger

Kiranya dah lebih kurang 1/2 tahun tak aktif dalam blog. Memang cukup lama tu, ye lah banyak picture tak update & banyak news x disampaikan. Nak update memang tak memerlukan masa yang lama tapi apakan daya buat masa ni x larat nak mengejar semua. Walaupun kat sini dah lama x update tapi sesiapa yang dah jadi friend di Facebook & twitter tahu la apa perkembangan semasa saya. So tak perlu nak menceloteh lebih banyak lagi just stay tune untuk gambar-gambar yang akan di update kat sini k. Adiooss….

MFT_6244_crop

MFT_6264_crop

MFT_6156_crop

MFT_6346_crop

MFT_6159_crop

ini adalah antara picture yang sempat di capture masa perlawanan Malaysia vs Chelsea tempohari, walaupun game x berapa best dengan 1 gol dari chelsea sahaja tetapi perlawanan tetap menghiburkan so c u guy…

FT

Advertisements
%d bloggers like this: