Tahniah SAPEX

MFT_9106

Alhamdulillah telah sempurna sudah ibadah rukun islam ke 4 iaitu puasa di bulan ramadhan. Insyallah niat dihati nak sambung untuk puasa 6 cuma belum terlaksana lagi :). Ok la entry kali ini untuk ucapkan tahniah kepada Shafiq Akmal & Elly kerana telah menjadi suami isteri yang shah pada raya ke 5 tempohari. Dah lama aku kenal si sapex ni seawal aku kenal DSLR. Dia antara idola aku masa tu (skrg dah benci dah hahahahaha… ). Mereka antara photographer terawal CANDIDSYNDROME.

Sekarang ni sapex dah mengembangkan carier dia dengan menubuhkan Ministry Of Moment, alhamdulillah dia berjaya dalam kerjaya wedding photography dia. Menjadi satu penghargaan bila kita di hire untuk cover wedding dia. Ye la lagi la seorang yang pernah kita kagumi hasil kerja mereka.

Di kesempatan ini juga aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN. Aku memohon ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa, tersalah menulis serta yang mana kenal tu tersalah kata dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Semoga kita dapat jumpa lagi sehingga raya tahun depan k. šŸ™‚

Fuad Topa
Wedding Photographer
+601265438731
fuadtopa@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: