Kekecewaan

image

Jabatan kecemasan hospital kerajaan. Yup ramai orang mungkin telah mengalami pengalaman yg sama di jabatan kecemasan. Dah namanya kecemasan so kebanyakkan kes yg dtg sini semuanya kecemasan. Tapi alangkah sedihnya apa yg diamalkan oleh staff2 dalam unit ini semuanya tenang je.

Memang betul kapasiti hospital kerajaan mmg terhad wad x bnyak doctor x ramai. Tp jangan la sampai pesakit kat luar ni nampak apa xtiviti korang disebalik tadbir pintu yg senantiasa tertutup tu. Nak ular ke apa ke jauh la sikit. Ni dah la org yg sakit bersepah2 kat luar tp sj je buat pesakit2 sakit hati.

Nak cepat gi la swasta, itu yg staff menjawab bila ditanya kenapa lambat. Bukan kami tak sabar atleast tahu berapa lama kena tunggu so nak kentut xde la dlm tempat aircond boleh pergi ketempat lain dulu.

Sekian. .

%d bloggers like this: