THE MOST EXPENSIVE KEBAYA IN THE WORLD

MFT_4166 copy

MFT_4236 copy

MFT_4035 copy

MFT_3191 copy

MFT_4091 copy

MFT_3431 copy

MFT_3367 copy

MFT_3963 copy

MFT_3653 copy

MFT_3712 copy

MFT_3254 copy

MFT_4747 copy

MFT_4388 copy

MFT_4517 copy

MFT_4791 copy

Majlis berlangsung di KLCC Convention Centre, tak dapat aku rasakan bagaimana rasanya untuk memakai kebaya bernilai RM250,000,0000.00. Kalau ikutkan berat tak la berat sangat tapi dia punyai nilainya dah cukup untuk membina sebuah bangunan.

.

.

.

.

FUAD TOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Fuad Topa Candidsyndrome | Create Your Badge


Get ready for tomorrow

1

Ok semua ini adalah poster terakhir untuk peraduan ini, so aku harap korang dah mengumpul semua poster yang ada. Dan dah dapat jawapan pada soalan-soalan yang lepas termasuk juga jawapan untuk poster hari ini.

Tak susahkan, senang je tak perlu korang nak pening-peningkan kepala. Aku pun nak buat contest ni pun for fun je taknak stress-stress. Kepada semua jangan hantar dulu penyertaan anda selepas menjawab soalan hari ini, tetapi anda dikehendaki menghantar jawapan pada tarikh 8 hb April 2010 sebelum jam 5 petang.

Secara automatiknya aku akan delete penyertaan yang menghantar sebelum tarikh dan selepas masa yang telah ditetapkan. Kemudiaan aku akan melihat kepantasan anda untuk menghantar penyertaan anda beserta dengan jawapan yang tepat.

k selamat mencuba k…. good luck

.

.

.

FUAD TOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Fuad Topa Candidsyndrome | Create Your Badge

.

2010 – 1982 = 28

5D (36) copy
credit to wantai for the picture 🙂

Alhamdulillah bersyukur aku pada ilahi kerana dengan limpah & kurnianya aku masih lagi boleh berdiri dan mempunyai kudrat untuk menjalankan suruhannya. 28 tahun itu bukannya sekejap, banyak liku-liku duniawi yang telah aku tempuhi. Alhamdulillah atas rahmat & keberkatan yang dikurniakan Ilahi aku telah berjaya menempuh dugaan yang telah menimpa & menghalang perjalanan hidupku. Dan semoga perjalanan hidup aku & keluarga selepas ini akan jadi lebih sempurna….. amin.

p/s : semua jawapan ada dalam blog aku, so korang rajin-rajin la tekan button search tu k .

hint soalan 2 : komposer

hint soalan 3 : Adakah singa suka makan mee bandung?

.

.

FUAD TOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Fuad Topa Candidsyndrome | Create Your Badge

POTRAITURE

DSC_8635

DSC_8353 copy

DSC_8470 copy

DSC_8595

DSC_8486 copy

DSC_8658 copy

DSC_8849 copy

DSC_8547 copy

DSC_8812 copy

Ramai orang bertanya, “You all ada shoot potraiture tak?” , “Korang dah tak shoot potraiture lagi ke?”….. macam-macam pertanyaan pasal potraiture………jawapannya adalah ada. Kami still lagi shoot potraiture…. dan pada siapa-siapa yang dah selalu bertanya tu so cepat-cepat la masuk merisik…. bunga kat taman ni dah memang senantiasa kembang-kembang…. cuma admin je yang maintain sikit…. darah manis la katakan…. hahahaha….:)

see yaa….
.
.
.

FUAD TOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Fuad Topa Candidsyndrome | Create Your Badge

Y. E. S. 2009 – book now !!

Y. E. S.

Hire the only team of photographer in Malaysia who trained their photographers in-house for the minimum period of 2 years before they can be called “Our Professional”. Hire the only team of photographers in Malaysia which the photographers must be recognized internationally through reputable international professional membership through WPPI (USA), MPA (UK), ISP, WPJA, AGWPJA and winning numerous awards locally and internationally with track record ranges from a small wedding to the Royal Wedding with hundred thousand of guest.
Throughout 6 years experience shooting ONLY weddings & portrait around the globe, you can rest assure your wedding photograph will turn to be fantastic.
View each and everyone of them in their individual portfolios here;

www.mashelmy.com
www.fuadtopa.com
www.khairulhazwan.com
www.faizalrahim.com
www.hafizatan.com
www.diniemasjuki.com
www.azizilee.com

Choose which one you like and send us message through email and furnish us with these information (MUST HAVE INFOS)

1. Date of events (no open booking is accepted)
2. Venue & Location
3. Phone number (HP)

We’ll get back to you within 24 hours / latest in the next business day if you inquire in the weekend. Since everytime we do SALES & PROMOTION, we will received hundreds of inquiries, we do hope you can furnish us with a complete info as above so we can assist you much better.
Please tell your friends this amazing offer.

Regards,

.
.
.

FUAD TOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Maka dengan ini diumumkan

iklan

Anda semua dijemput untuk menyertai kami…. tapi PERKARA PERTAMA YANG ANDA PERLU LAKUKAN, BACA SAMPAI HABIS DAN FAHAMI DAHULU K SEBELUM MENCUBA…. Good luck

.
.
.
FUADTOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Candidsydrome ke Australia

cs ke aud

(sumber dari Kosmo online Isnin,16 Nov 2009)
.
.

p/s : australia here we come….
.
.
FUADTOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

SOMETHING NEW

DSC_3379

teaser wedding from my latest job…… lyn & faie. There are many picture that i want to share with you guys, but not today okeys. Wait for my next entry k….. see yaa
.
p/s : What New? … something new in here…. Can you see it?
.
.
.
fuadtopa
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

REAL X….. Join Us

from sn

come and join us…

.

.

fuadtopa
Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Chelsea + Myself + Candidsyndrome

Team fav aku….

Kemenangan Chelsea kali ni mmg membanggakan aku…hehehe.. sbb puashati siot bnyak goal. Walaupun banyak bolos kat rumah sendiri…takpe yang penting liverpool tetap kalah…hahaha. Pada penyokong liverpool bawak bersabar k…. dah korang mmg tak power nak buat camner…hahahaha…

57183022

the pic is copyright to http://www.chelseafc.com

 

 

______________________________________________________________

Ini video untuk aku

 http://mediaplayer.swf

______________________________________________________________

dan ini promotion utk korang so… apa tunggu lagi book la segera k…

promo_april_09

 

 

 

mohdfuadtopa
Junior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : adphotogenic@gmail.com
YM : ad_arjax

Mohd Fuad Topa's Facebook profile

%d bloggers like this: