My Name is Bond, James Bond

MFT_4987

Banyak kali aku usaha, banyak kali aku mencuba. Tapi malam semalam memangnya aku tak bejaya. Bukan tak berjaya nak dapatkan gambar, tetapi kali ini aku tak berjaya untuk bertutur bahasa France dengan Jean.

Takpe akan aku usaha lagi.

.

.

.

FUAD TOPA

a proud member of  ROYAL CS

Waka Waka

MFT_1478 copy

(gambar adala hiasan sahaja tiada kaitan dengan cerita diatas)

Sekarang ni tengah panas dalam perebutan tahta piala dunia. Sekarang ni dah masuk pusingan separuh akhir. Subuh tadi perlawanan separuh akhir pertama yang mana Belanda vs Uruguay. Dan Belanda dah layak ke perlawanan akhir dengan kemenangan 3 – 2.

Malam ni game separuh akhir kedua antara Germany (fav team) vs Spain. Laluan untuk german utk piala dunia kali ini memang sukar. Dari pelawanan kalah mati pertama lagi mereka telah bertemu dengan team England, tapi berjaya di titik dengan 4-1. Kemudian suku akhir berjumpa dengan Argentina pulak. Ramai orang sangkakan Argentina akan masuk ke final, tetapi Germany berjaya kalahkan mereka 4-0.

Semangat sepasukan yang mereka ada memang kental, itu yang menjadikan mereka digeruni. So apa tekaan korang untuk game malam ni? Germany or Spain yang akan ikut Belanda ke final?

MFT_9392 copy

(gambar adala hiasan sahaja tiada kaitan dengan cerita diatas)


MFT_1454 copy

(gambar adala hiasan sahaja tiada kaitan dengan cerita diatas)

.

see yaa…….

.

.

FUAD TOPA
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

Fuad Topa Candidsyndrome | Create Your Badge

%d bloggers like this: