Setelah sekian lama jadi blogger

Kiranya dah lebih kurang 1/2 tahun tak aktif dalam blog. Memang cukup lama tu, ye lah banyak picture tak update & banyak news x disampaikan. Nak update memang tak memerlukan masa yang lama tapi apakan daya buat masa ni x larat nak mengejar semua. Walaupun kat sini dah lama x update tapi sesiapa yang dah jadi friend di Facebook & twitter tahu la apa perkembangan semasa saya. So tak perlu nak menceloteh lebih banyak lagi just stay tune untuk gambar-gambar yang akan di update kat sini k. Adiooss….

MFT_6244_crop

MFT_6264_crop

MFT_6156_crop

MFT_6346_crop

MFT_6159_crop

ini adalah antara picture yang sempat di capture masa perlawanan Malaysia vs Chelsea tempohari, walaupun game x berapa best dengan 1 gol dari chelsea sahaja tetapi perlawanan tetap menghiburkan so c u guy…

FT

Advertisements

Sambutan Kemerdekaan Ke- 53

mft 118 copy

Nyanyian Lagu Negaraku

mft 033 copy

Kibaran Jalur Gemilang bagi mengalu-alukan ketiban dif-dif terhormat semasa sambutan kemerdekaan ke-53, di Stadium Putra Bukit Jalil

mft 171 copy

mft 189 copy

Pemeriksaan Barisan Pertama oleh Seri Paduka Baginda Al-Walthiqu Billah Tuaku Mizan Zainal Abidin Ibni Al-Marhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah

mft 298 copy

’25 – Setiap Anak Permata Negara’

mft 277 copy

Tangan-tangan disebalik papan tanda raksaksa di dalam Stadium Putra Bukit Jalil

mft 645 copy

Kibaran Jalur Gemilang oleh para-para dari Angkatan Tentera Malaysia

mft 937 copy

Kita Satu Malaysia..

.

.

.

FUAD TOPA
Senior Photographer
A Proud Member Of Royal CS
Tel / Fax 03-80766878 / 012-6438731
flickr : http://www.flickr.com/adphotogenic
email : fuadtopa@candidsyndrome.com
website : http://www.fuadtopa.com
blog : http://blog.fuadtopa.com
YM : ad_arjax
facebook : adphotogenic@gmail.com

%d bloggers like this: